2. Rakovnické hopsání - naše neoficiální závody

28.05.2012 22:05

Ahoj hafani,

 

12. května jsme pořádali neoficiální závody. Tedy ne já s Montym, ale naše rakovnická agility parta. O výsledcích nás dvou hned v úvodu řeknu jen tolik, že mimo domácí půdu se nám daří výrazně lépe. Doma je to pro kočku. A teď k tomu, co za zmínku stojí:

 

- Přihlásilo se nám přes 80 hafanů. Ráno bylo počasí dost zoufalé, pršelo a vypadalo to tragicky. Přesto skoro všichni startující dorazili a se začátkem závodů se naštěstí i počasí umoudřilo a i když bylo trochu chladno, den se rozhodně vydařil.

 

- Stejně jako při prvním ročníku jsme i tentokráte měli na starosti kantýnu. Paničky od ostatních hafanů napekly něco sladkých buchet, bábovek, řezů atd., Beebee spolu se svojí paničkou připravily hromadu řízků. No a my dva s našimi páníčky jsme připravili:

  - 80 bohatě obložených housek (40 sýrových, 40 šunko - salámových)

  - 30-35 porcí guláše

  - cca 10 plechů šneků z listového těsta (byla jich velká dortová krabice)

A protože jsme paničce na tyto závody nic nezlomili (minulý rok jí před závody Barney nepěkně a nechtěně zlomil prst), probíhalo vše relativně v pohodě. Jen páníčci nechtějí nějakou dobu už ani vidět obložené housky nebo guláš.

 

Páníčci říkali, že je touhle dobou nějaká ekonomická nouze o kosti a sponzoři moc mlsek nepouštějí. Přesto si myslíme, že na nás byli hodní a že jsme cen pro závodníky měli více než dost a dostal každý, kdo si jen trochu zasloužil. Takže my dva nic, no... K cenám od sponzorů jsme měli ještě naše hlavní ceny pro první, druhé a třetí místo v každé kategorii - originální broušené do skla.

 

Podtrženo a sečteno, dopadlo to na jedničku. Když závody skončily a rakovničtí agiliťáci všechno zabalili a uklidili, vrátili jsme se domů utahaní jako čoklové. My i páníčci.

 

Fotky pořízené námi na telefon jsou zde: https://hafan007cz.rajce.idnes.cz/2._Rakovnicke_hopsani

Kvalitnější fotky ze závodů najdete například tady: https://momonka1.rajce.idnes.cz/II._Rakovnicke_hopsani

 

Posílám pusu,

Váš Barney