Monty má sourozence

29.08.2013 07:48

Ahoj,

veliká novina: Montyho mamince Katy se narodila štěňata. Tři kluci a tři holčičky. Takže má Montík kupu nevlastních sourozenců (tatínek je jiný). Byli jsme se na ně dvakrát podívat. My se líbili jim, oni nám. Monty je tedy trochu potvora hamižná a když se mu povedlo ve sprintu se mnou, sestřičkou Dixi a maminkou Katy vyhrát nějakou hozenou hračku, tak si jí pak hlídal a i prcky odháněl. Nakonec si ale stejně dal říct.

 

Ke štěňatům těžko psát něco více - jsou nádherná. Paní majitelka Katynky si pečlivě vybírala tatínka a výsledkem jsou mrňata s vynikajícími vlastnostmi jak vzhledovými, tak i povahovými. Doufejme, že v nových domovech nepřijdou tyto přednosti nazmar. Ale asi ne, protože i domov jim jejich chovatelka vybírala stejně pečlivě, jako tatínka.

 

Já se trošku bál, že si moji páníčci nějaké mrně odvezou domů. Jako tehdy Montíka. Ale dali mi slovo a pac, že tentokrát určitě ne. Tak jsem byl trochu klidnější. I tak jsem si je ale při odjezdu domů důkladně prohlédl, jestli někde pod bundou nepašují něco malého černobílého.

 

Fotky s mrňaty najdete tady.

 

Váš Barney