Objevili jsme nové skupenství kočky

30.11.2012 12:13

 

Ahoj, musíme se pochlubit velkým biologickým objevem.

Objevili jsme dosud neznámé skupenství jednoho jinak velmi dobře známého prvku: kočky. Tento prvek vyskytuje se především kolem domu (hlavně v zimě, když páníčkové sypou do krmítka), za plotem a v poli za domem. Reakce na něj bývá většinou divoká až výbušná a je provázena silným řevem.

 

Nově objevené skupenství je však nazýváno kotětem. Nejdříve na něj byla reakce obvyklá tomuto prvku, ale později se ukázalo, že prvek v tomto skupenství není nebezpečný a že je nebývale drzý. I přes opakované seřvání se vrátil na naše bordeří území. A dokonce ve dvojím vydání – šedý a černý. Mně, protože jsem ČERNObílý, zaujala černá mutace a jal jsem se ji očuchávat. Později jsem si k ní i lehnul, abych na tu miniaturu lépe viděl. Brácha Monty si hrál s šedivákem. Nejdříve se také očuchávali a pak ten malý drzý sebevědomý prvek zkusil Montyho pohladit packou po čenichu. Naštěstí nevysunul drápy a tak to v Montíkovi vyvolalo libé pocity. I jal se je oplatit stejným způsobem a pohladil kotě po čenichu svojí tlapou. Neuvědomil si ale, že velikostní a silová rozdílnost border collie proti kotěti je značně nevyrovnaná a tak drzý prvek skončil v kotrmelcích.

 

Od té doby nás již nenavštěvují, ale vídáme je občas za plotem u sousedů. A rostou. A tím mění své skupenství pomalu ale jistě v to, které vyvolá řvavou reakci.

 

Váš Barney